Specialisaties


 

Acne behandeling   €42,50

De huid bevat heel veel talgkliertjes die een vettige beschermende stof aanmaken, namelijk talg. De talg komt via de talgklierafvoerbuisjes en de talgklierporiën op de huid terecht. Als de talgklierafvoerbuisjes of de talgklierporiën verstopt raken, ontstaan er puistjes. Acne is eigenlijk een ontsteking van de talgklieren van de huid. De oorzaak van acne kan ik helaas niet wegnemen omdat deze hormonaal is, maar ik kan er wel voor zorgen dat de huid goed gereinigd en verdund wordt waardoor de huid een stuk rustiger zal worden.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, verweken van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion & dagverzorging.


Shiatsumassage  ± 50 minuten (eerste beh. 60 min.)  €45

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk” (shi = vinger, atsu = druk). De Shiatsumassage vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Volgens de visie van de TCG bevinden zich in ons lichaam kanalen waar energie doorheen stroomt. Als er sprake is van een blokkade in de energiestroom kun je shiatsu toepassen om dit op te heffen. Tijdens een Shiatsumassage wek je de energiestroom dus op en breng je deze in balans. Dit gebeurt door middel van druk geven met de handen/vingers op verschillende drukpunten. De shiatsu heeft een ontspannende werking en tevens een huidverbeterende functie.


Bindweefselmassage ± 50 minuten (eerste beh. 60 min.) €45

Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen (in het bindweefsel). Hiermee stimuleer je het lichaam om sneller bindweefselcellen aan te maken, wat uiteindelijk zorgt voor een betere huidstructuur, een betere doorbloeding en een stevigere huid.


Pincementsmassage ± 50 minuten  (eerste beh. 60 min.) €45

De pincementsmassage bestaat uit een massage van decolleté, hals en gezicht. Deze massage is gebaseerd op een kort uitgevoerde knijptechniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten. Met deze massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en het weefsel verstevigd. Deze massage is niet altijd even prettig en wordt daarom afgesloten met een korte ontspannende hoofdhuid- oor massage.


Huidverbeteringsmassage ± 70 minuten €50

De huidverbeteringsmassage is een combinatie van de bindweefsel- en pincementmassage. Het voordeel hiervan is dat je het goede uit de twee massages combineert, waardoor je een nog beter effect krijgt dan dat je ze los van elkaar uit zou voeren.

_________________________________________________________________________________

Hot stone massage ± 60 minuten €42

De hot stone massage is een heerlijke massage die uitgevoerd wordt met warme basaltstenen. (±50 Graden) De warmte van de stenen dringt diep door tot in de spieren, waardoor de massage spanningen verlicht in het lichaam. Na de hot stone massage ben je heerlijk ontspannen en vol met nieuwe energie.