Specialisaties


Acne behandeling   €42,50

De huid bevat heel veel talgkliertjes die een vettige beschermende stof aanmaken, namelijk talg. De talg komt via de talgklierafvoerbuisjes en de talgklierporiën op de huid terecht. Als de talgklierafvoerbuisjes of de talgklierporiën verstopt raken, ontstaan er puistjes. Acne is eigenlijk een ontsteking van de talgklieren van de huid. De oorzaak van acne kan ik helaas niet wegnemen omdat deze hormonaal is, maar ik kan er wel voor zorgen dat de huid goed gereinigd en verdund wordt waardoor de huid een stuk rustiger zal worden.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, verweken van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion & dagverzorging.


Shiatsumassage  ± 50 minuten   €45

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk” (shi = vinger, atsu = druk). De Shiatsumassage vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Volgens de visie van de TCG bevinden zich in ons lichaam kanalen waar energie doorheen stroomt. Als er sprake is van een blokkade in de energiestroom kun je shiatsu toepassen om dit op te heffen. Tijdens een Shiatsumassage wek je de energiestroom dus op en breng je deze in balans. Dit gebeurt door middel van druk geven met de handen/vingers op verschillende drukpunten. De shiatsu heeft een ontspannende werking en tevens een huidverbeterende functie.


Microdermabrasie behandeling ± 60 minuten €55

Een microdermabrasie houdt eigenlijk in dat je de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid afslijpt, zonder daarbij de huid te beschadigen uiteraard. Het woord zegt het eigenlijk zelf al: micro = klein, derm = huid, abrasie = afslijpen.  Het versterkt de huidbarrière en het verbetert de huid. Ook zorgt het voor versnelling van het celvernieuwingsproces.

Het voordeel van  microdermabrasie is dat het pijnloos is, er is geen verdoving nodig, het is veilig voor alle huidtypes en kan gecombineerd worden met andere behandelingen.

Voor welke huidsoorten is de behandeling geschikt?

Een dikke huid, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, grauwe/doffe huid, grove poriën, passieve acne (geen pustels en papels), acne littekens, verhoornde huid.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij zwangerschap, borstvoeding, infecties, open wonden, huidkanker, psoriasis, slechte wondgenezing, diabetes, stollingsziekte, voor of na een chemische peeling, roaccutane, brandwonden, schimmels of na een recente operatie.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, microdermabrasie toepassing, masker, lotion, serum & dagcrème. Dit alles aangepast aan het huidtype en het gewenste doel vd behandeling.

Deze behandeling is eventueel uit te breiden met een module; verven/uitzuiveren/harsen/epileren etc. voor €5 per module.


Bindweefselmassage ± 50 minuten (eerste beh. 60 min.) €45

Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen (in het bindweefsel). Hiermee stimuleer je het lichaam om sneller bindweefselcellen aan te maken, wat uiteindelijk zorgt voor een betere huidstructuur, een betere doorbloeding en een stevigere huid.


Huidverbeteringsmassage ± 50 minuten €50

De huidverbeteringsmassage is een combinatie van de bindweefsel- en pincementmassage. Een pincement massage is een kort uitgevoerde knijptechniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten.  Het voordeel van de combinatie bindweefsel en pincement is dat je het goede uit de twee massages combineert, waardoor je een nog beter effect krijgt dan dat je ze los van elkaar uit zou voeren.

_________________________________________________________________________________

Hot stone massage ± 60 minuten €42

De hot stone massage is een heerlijke massage die uitgevoerd wordt met warme basaltstenen. (±50 Graden) De warmte van de stenen dringt diep door tot in de spieren, waardoor de massage spanningen verlicht in het lichaam. Na de hot stone massage ben je heerlijk ontspannen en vol met nieuwe energie.