Specialisaties


ALLE BEHANDELINGEN ZIJN UIT TE BREIDEN MET LOSSE MODULES (verven/uitzuiveren/harsen/epileren etc. voor €5 per module.)

Acne behandeling | Duur: 1 uur  €60  –  1,5 uur €75

De huid bevat heel veel talgkliertjes die een vettige beschermende stof aanmaken, namelijk talg. De talg komt via de talgklierafvoerbuisjes en de talgklierporiën op de huid terecht. Als de talgklierafvoerbuisjes of de talgklierporiën verstopt raken, ontstaan er puistjes. Acne is eigenlijk een ontsteking van de talgklieren van de huid. De oorzaak van acne kan ik helaas niet wegnemen omdat deze hormonaal is, maar ik kan er wel voor zorgen dat de huid goed gereinigd en verdund wordt waardoor de huid een stuk rustiger zal worden.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging (evt fruitzuurpeeling), verweken van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion & dagverzorging.


Fruitzuur / AHA peeling | Duur: 1 uur €60 – 1,5 uur €75

Een fruitzuurpeeling / AHA peeling verwijdert de dode huidcellen, wat zorgt voor een mooiere en egalere teint van de huid. Pigmentvlekken kunnen vervagen/verdwijnen, poriën worden fijner, kleine adertjes worden verstevigd én het werkt preventief tegen huidveroudering! Ook verbetert het de doorbloeding. Na de fruitzuurpeeling is je huid beter in staat om de werkzame stoffen in zich op te nemen.

Voor welke huidsoorten is de behandeling geschikt?

Bij een onzuivere huid, gevoelige huid, pigmentvlekken, onregelmatigheden, rimpels, ongelijkmatige huidstructuur (na acne bijv.), matte glansloze en vale teint, bij couperose, passieve acne en grove poriën.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij een allergie voor aspirine, zwangerschap, onverklaarbare plekjes/verdachte letsels, open wonden, gebruik antibiotica kuur, koortslip die korter dan een maand geleden aanwezig was, psoriasis, eczeem (een klein plekje kan geen kwaad), vitiligo, verbrande huid, slechte wondgenezing (diabeet), bij extreme littekenvorming, als je recent een chemische peeling ondergaan hebt, tijdens een laserbehandeling, of als je na de behandeling (2 weken) op vakantie gaat richting de zon.

Na de behandeling

Ook goed om te weten is dat je 24 uur na de behandeling géén make-up mag dragen, alleen minerale make-up. Verder kan de huid jeuken (niet krabben!) De huid kan wat droger aanvoelen en gaan schilferen, je mag 2 weken niet in de zon na de peeling, draag ALTIJD een SPF met minimaal factor 30, het liefst 50. Ook na de peeling geen zelfbruiner/spraytan gebruiken.

Inhoud behandeling:

Reiniging, eventuele enzymatische peeling, AHA / fruitzuurpeeling, neutraliseren van de peeling, eventueel uitzuiveren, ampul met zeer hoog percentage aan werkstoffen, masker, lotion, serum & dagcrème & SPF.

Dit alles aangepast aan het huidtype en het gewenste doel vd behandeling. Eventueel uit te breiden met gezichtsmassage.


Bio Peel / Kruiden peeling | Duur: ca. 70 à 90 minuten €70,00

Een bio peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf gaat herstellen met zichtbaar resultaat.  Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.  Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk, maar om de huid intensief te verbeteren en langdurig resultaten te behalen kan je deze behandeling ook in kuurvorm doen. Minimaal 3 en maximaal 6 behandelingen, met een interval van 7/14 dagen. Daarna is 1x in de 3 maanden voldoende om het resultaat te behouden.

Voor welke huidsoorten is de behandeling geschikt?

Voor een huid met puistjes, onbalans, acne littekens, rimpelvorming, grove poriën, veel huidreliëf, verslapping van de huid, hyperpigmentatie en pigmentvlekken, rosacea en couperose, een doffe vale huid, verhoornde huid.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij kanker, ook bij medicatie hiervoor, bij virale effecties, ook koortslip, bij open wondjes, actinische kerastose, en retinoïden (waaronder vitamine A-zuur, stoppen gedurende 6 weken.  Tussen Botox en deze behandeling moet minimaal 14 dagen zitten, en ook tussen harsen en een bio peel behandeling moet 14 dagen zitten.  Bij de volgende behandelingen moet er minimaal 6 weken tussen zitten; Microdermabrasie/chemische peeling/IPL en laserbehandelingen (gezicht)

Inhoud behandeling:

Reiniging, Bio Peel, uitzuiveren, Vitamine C behandeling óf Ampoule, Masker, oil elixir, nabehandeling. Eventueel uit te breiden met gezichtsmassage.


Hot stone massage | Duur: 60 minuten €60,00

De hot stone massage is een heerlijke massage die uitgevoerd wordt met warme basaltstenen. (±50 Graden) De warmte van de stenen dringt diep door tot in de spieren, waardoor de massage spanningen verlicht in het lichaam. Na de hot stone massage ben je heerlijk ontspannen en vol met nieuwe energie.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij diabetes, huidontstekingen, hoge bloeddruk, burn-out of extreme vermoeidheid, in de zomer bij hoge temperaturen, koorts/griep, besmettelijke (huid)ziektes of andere levensbedreigende ziektes.