Specialisaties


ALLE BEHANDELINGEN ZIJN UIT TE BREIDEN MET LOSSE MODULES (verven/uitzuiveren/harsen/epileren etc. voor €5 per module.)

Acne behandeling   €45,00

De huid bevat heel veel talgkliertjes die een vettige beschermende stof aanmaken, namelijk talg. De talg komt via de talgklierafvoerbuisjes en de talgklierporiën op de huid terecht. Als de talgklierafvoerbuisjes of de talgklierporiën verstopt raken, ontstaan er puistjes. Acne is eigenlijk een ontsteking van de talgklieren van de huid. De oorzaak van acne kan ik helaas niet wegnemen omdat deze hormonaal is, maar ik kan er wel voor zorgen dat de huid goed gereinigd en verdund wordt waardoor de huid een stuk rustiger zal worden.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, verweken van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion & dagverzorging.

Kuurbehandeling:

Om de 2 weken een behandeling, in totaal 6 behandelingen voor €255,-  + GRATIS acne dagcrème t.w.v. €20,-


Fruitzuur / AHA peeling €45

Een fruitzuurpeeling / AHA peeling verwijdert de dode huidcellen, wat zorgt voor een mooiere en egalere teint van de huid. Pigmentvlekken kunnen vervagen/verdwijnen, poriën worden fijner, kleine adertjes worden verstevigd én het werkt preventief tegen huidveroudering! Ook verbetert het de doorbloeding. Na de fruitzuurpeeling is je huid in staat om de werkzame stoffen in zich op te nemen.

Voor welke huidsoorten is de behandeling geschikt?

Bij een onzuivere huid, gevoelige huid, pigmentvlekken, onregelmatigheden, rimpels, ongelijkmatige huidstructuur (na acne bijv.), matte glansloze en vale teint, bij couperose, passieve acne en grove poriën.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij een allergie voor aspirine, zwangerschap, onverklaarbare plekjes/verdachte letsels, open wonden, gebruik antibiotica kuur, koortslip die korter dan een maand geleden aanwezig was, psoriasis, eczeem (een klein plekje kan geen kwaad), vitiligo, verbrande huid, slechte wondgenezing (diabeet), bij extreme littekenvorming, als je recent een chemische peeling ondergaan hebt, tijdens een laserbehandeling, of als je na de behandeling (2 weken) op vakantie gaat richting de zon.

Na de behandeling

Ook goed om te weten is dat je 24 uur na de behandeling géén make-up mag dragen, alleen minerale make-up. Verder kan de huid jeuken (niet krabben!) De huid kan wat droger aanvoelen en gaan schilferen, je mag 2 weken niet in de zon na de peeling, draag ALTIJD een SPF met minimaal factor 30, het liefst 50. Ook na de peeling geen zelfbruiner/spraytan gebruiken.

Inhoud behandeling:

Reiniging, eventuele enzymatische peeling, AHA / fruitzuurpeeling, neutralizeren van de peeling, ampul met zeer hoog percentage aan werkstoffen, lotion, serum & dagcrème & SPF.

Dit alles aangepast aan het huidtype en het gewenste doel vd behandeling.

Kuurbehandeling

Om de 2 weken een behandeling, in totaal 6 behandelingen voor €255 + GRATIS crème aangepast aan jouw specifieke doel!


Microdermabrasie behandeling ± 60 minuten €55

Een microdermabrasie houdt eigenlijk in dat je de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid afslijpt, zonder daarbij de huid te beschadigen uiteraard. Het woord zegt het eigenlijk zelf al: micro = klein, derm = huid, abrasie = afslijpen.  Het versterkt de huidbarrière en het verbetert de huid. Ook zorgt het voor versnelling van het celvernieuwingsproces.

Het voordeel van  microdermabrasie is dat het pijnloos is, er is geen verdoving nodig, het is veilig voor alle huidtypes en kan gecombineerd worden met andere behandelingen.

Voor welke huidsoorten is de behandeling geschikt?

Een dikke huid, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, grauwe/doffe huid, grove poriën, passieve acne (geen pustels en papels), acne littekens, verhoornde huid.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij zwangerschap, borstvoeding, infecties, open wonden, huidkanker, psoriasis, slechte wondgenezing, diabetes, stollingsziekte, voor of na een chemische peeling, roaccutane, brandwonden, schimmels of na een recente operatie.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, microdermabrasie toepassing, masker, lotion, serum & dagcrème. Dit alles aangepast aan het huidtype en het gewenste doel vd behandeling.

Kuurbehandeling

Om de 2 weken een behandeling, in totaal 6 behandelingen voor €300 + GRATIS crème aangepast aan jouw specifieke doel!


Bindweefselmassage ± 50 minuten €50

Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen (in het bindweefsel). Hiermee stimuleer je het lichaam om sneller bindweefselcellen aan te maken, wat uiteindelijk zorgt voor een betere huidstructuur, een betere doorbloeding en een stevigere huid.

Inhoud behandeling:

Reiniging, bindweefselmassage, lotion & dagcrème.


Huidverbeteringsmassage ± 50 minuten €50

De huidverbeteringsmassage is een combinatie van de bindweefsel- en pincementmassage. Een pincement massage is een kort uitgevoerde knijptechniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten.  Het voordeel van de combinatie bindweefsel en pincement is dat je het goede uit de twee massages combineert, waardoor je een nog beter effect krijgt dan dat je ze los van elkaar uit zou voeren.

Inhoud behandeling:

Reiniging, huidverbeterende massage, lotion & dagcrème.


Hot stone massage ± 60 minuten €42,50

De hot stone massage is een heerlijke massage die uitgevoerd wordt met warme basaltstenen. (±50 Graden) De warmte van de stenen dringt diep door tot in de spieren, waardoor de massage spanningen verlicht in het lichaam. Na de hot stone massage ben je heerlijk ontspannen en vol met nieuwe energie.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij diabetes, huidontstekingen, hoge bloeddruk, burn-out of extreme vermoeidheid, in de zomer bij hoge temperaturen, koorts/griep, besmettelijke (huid)ziektes of andere levensbedreigende ziektes.