NIEUW! MICRODERMABRASIE!

Nieuw bij Joyce’ Schoonheidssalon, de microdermabrasie behandeling!  

Hieronder volgt meer info over deze fijne behandeling. 

Microdermabrasie behandeling ± 60 minuten €55

Een microdermabrasie houdt eigenlijk in dat je de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid afslijpt, zonder daarbij de huid te beschadigen uiteraard. Het woord zegt het eigenlijk zelf al: micro = klein, derm = huid, abrasie = afslijpen.  Het versterkt de huidbarrière en het verbetert de huid. Ook zorgt het voor versnelling van het celvernieuwingsproces.

Het voordeel van  microdermabrasie is dat het pijnloos is, er is geen verdoving nodig, het is veilig voor alle huidtypes en kan gecombineerd worden met andere behandelingen.

Voor welke huidsoorten is de behandeling geschikt?

Een dikke huid, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, grauwe/doffe huid, grove poriën, passieve acne (geen pustels en papels), acne littekens, verhoornde huid.

Wanneer is de behandeling niet geschikt voor jou?

Bij zwangerschap, borstvoeding, infecties, open wonden, huidkanker, psoriasis, slechte wondgenezing, diabetes, stollingsziekte, voor of na een chemische peeling, roaccutane, brandwonden, schimmels of na een recente operatie.

Inhoud behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, microdermabrasie toepassing, masker, lotion, serum & dagcrème. Dit alles aangepast aan het huidtype en het gewenste doel vd behandeling.

Deze behandeling is eventueel uit te breiden met een module; verven/uitzuiveren/harsen/epileren etc. voor €5 per module.